Enää 22 päivää tapahtumaan jäljellä…

Adventure Race 2017 lähestyy jo kovaa vauhtia. Tekemistä riittää siis joka päivälle, koska tänä vuonna olemme kasvattaneet osallistumismäärää entisestään. Huimat 132 kilpailijaa valmistautuvat 12 tunnin seikkailuun marraskuisessa yössä.

Tänä vuonna kilpailijamäärän kasvaessa myös projektipäälliköiksi on valikoitunut kaksi yhden sijasta, Elina Pajunen ja Rosa Havumäki. Projektipäälliköiden lisäksi myös projektiryhmän koko sekä vapaaehtoisten määrä on kasvanut aiemmista vuosista. Adventure Race 2017 -kilpailusta vastaa 13-päinen ydinjoukko, joiden lisäksi olemme saaneet huikeat 26 vapaaehtoisia apuun. Projektin vastuualueet ovat jakautuneet markkinointiin ja mainontaan, logistiikkaan, ensiapuun sekä rata ja rastit-ryhmään. Vapaaehtoisten tehtävänä on olla apuna tapahtumayönä. Lisäksi osa heistä on auttanut paljon tapahtuman valmisteluissa esimerkiksi kellottamalla rastivälejä ja pilotoimalla rasteja.

Vaikka tapahtuma lähestyykin ja stressitasot nousevat, on yleinen fiilis tapahtumaa kohtaan positiivinen ja odottavainen. Teemme parhaamme, että tapahtumasta tulee niin kilpailijoille kuin järjestäjillekin onnistunut ja ikimuistoinen kokemus.

Alla olevista linkeistä löydät Adventure Race 2017 –tapahtuman myös somesta:

Facebook

Instagram

Periscope

Tapahtumaa innolla odotellessa,

Rosa ja Elina