Kohti Hangon aurinkoa

Hanko Sea Kayak Gathering on merimelonnan koulutustapahtuma ja se on tarkoitettu niin vasta-alkajille melojille kuin kokeneille konkareillekin. Tapahtuma järjestetään yhdeksännen kerran vuonna 2016 perinteisesti Hangossa, Tulliniemen rannassa 19.–21.8.2016. Tapahtuma sisältää muun muassa kattavan tarjonnan melontakursseja laadukkaalla opetuksella, sekä melontaa tukevaa oheisharjoittelua maalla.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijat ovat työskennelleet kyseisen projektin parissa jo kolmena vuonna. Tapahtuman järjestää NIL Finland yhteistyössä OB Finlandin kanssa, joiden työntekijöitä työskentelee HSKG -projektin parissa. Opiskelijoiden työryhmä koostuu Haaga-Helian Vierumäen toimiyksikön opiskelijoista yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

Aloitimme työskentelyn opiskelijatiimillä keväällä 2016 viikolla 3. Meitä valikoitui seitsemän nuoren naisen ahkera ja moniosaava joukko työstämään projektia kohti kesää. Saimme heti alkuun todella hyvät ohjeet ja tavoitteet mihin suuntaan lähdemme kehittämään tapahtumaa, ja mitä toiveita järjestävän tahon työryhmällä meille oli. Teimme hyvät suunnitelmat ja työnjaot tapahtumaan asti, ja sovimme, että kierrätämme vastuualueita viiden viikon välein niin, että jokainen pääsisi oppimaan jokaiselta osa-alueelta jotain.

Tähän asti olemme mm. luoneet kasan markkinointimateriaalia, suunnitelleet tapahtuman oheisohjelman runkoa, hankkineet sponsoreita, kilpailuttaneet huppareita, tehneet paljon hommia “etko” -tapahtuman eteen sekä kasanneet tapahtumaan työryhmää – kaikki tämä hymyssä suin ja toisia aina auttaen. Vielä on paljon tehtävää edessä, ja ilmoittautumisen aukeamisen jälkeen mitataan saavutammeko tavoitteemme 250 osallistujaa täyteen. Kommunikointi on toiminut joka suuntaan hyvin sekä opiskelijoiden välillä, että työelämänkumppanin kanssa. Tällä porukalla on hyvä tehdä onnistunut ja aurinkoinen HSKG 2016. Aurinkoa ei ihan uskalla luvata, mutta onnistunut tapahtumasta tulee aivan varmasti!

nil-logo